Bourjois Radiance Reveal Concealer
Lice, Šminka

Bourjois Radiance Reveal Korektor

Nije da mi je bio neophodan novi korektor, ali poslednja poseta Bourjois štandu i isprobavanje noviteta su me ubedili u suprotno. Već na prvi svoč Radiance Reveal je obećavao, pa sam bez mnogo dvoumljenja odlučila da još jedan proizvod namenjen prikrivanju podočnjaka nije na odmet…

Bourjois Radiance Reveal ConcealerMoram priznati i da me simpatična ambalaža dodatno privukla, veoma podseća na pakovanje Velvet Rouge karmina. Četvrtasta bočica je napravljena od matirane plastike, a aplikator je standardan za ovu vrstu proizvoda, dovoljno mekan i nežan. Korektor miriše lepo, sveže i cvetno, ali miris je prilično intenzivan, pa oprez za sve koji su osetljivi na parfemisanu kozmetiku.

Bourjois Radiance Reveal ConcealerTeksturom je lagan i kremast, vrlo zahvalan po pitanju aplikacije. Bilo da ga nanosim nekom od četkica ili nežnim tapkanjem prstima – blenda se odlično. U opisu proizvoda stoji da daje blistavost i hidrataciju podočnjacima sa čime se donekle mogu složiti. Odmah nakon nanošenja ima divan, pomalo vlažan sjaj koji osvežava okoloočnu regiju i daje izgled dobro hidriranih podočnjaka. Kako vreme prolazi blistava završnica je sve manje izražena, ali ni u jednom momentu korektor ne izgleda suvo i ne ističe isušenost.

Prekrivanje tj. pigmentacija je negde na sredini, pa smatram da bi bio dobar izbor za blaže i srednje izražene podočnjake. Definitivno nije najpigmentovaniji korektor koji sam probala, ali nije ni lagan poput onih iluminirajućih, pakovanih u olovke sa četkicom (npr. YSL Touche Eclat ili Clarins Instant Light). Moguće je malo ga nadograditi, ali ukoliko se pretera ume da uđe u borice. Trajnost mu je sasvim pristojna, ako ga ne fiksiram puderom u prahu/kamenu izdrži oko 6 sati, onda postepeno bledi.

Bourjois Radiance Reveal Concealer (01 Ivory)Ograničavajući faktor su nijanse, postoje samo tri. Najbliža mom tenu je delovala 01 Ivory, ipak, konstatujem da je mrvicu svetlija nego što mi je potrebno i ima hladan podton. To zapravo znači da korektor koristim samo u hladnijem periodu godine, kada je ten najsvetliji i uz pudere neutralnog tona, takvim kombinovanjem dobijem lepo posvetljeno područje ispod oka. 02 Beige i 03 Dark Beige su toplog tona ali znatno tamnije, tako da priželjkujem da nas Bourjois obraduje još nekom nijansom.

Bourjois Radiance Reveal Concealer Before & AfterNa prvoj fotografiji je moje oko bez šminke, samo sa okoloočnom kremom, dok na drugoj imam korektor i mislim da se fino vidi taj posvetljujući efekat kao i prekrivanje mojih podočnjaka i pegica.

Da bih bolje dočarala nijansu, tj. kako izgleda kada se osuši, evo i malog poređenja: Bourjois Radiance Reveal korektor je znatno hladniji u odnosu na Urban Decay Naked Skin za koji smatram da ima odlično pogođenu nijansu za mene, tj. mogu da ga kombinujem sa svim tečnim puderima, ali i nosim samostalno za prekrivanje nepravilnosti i podočnjaka.

Bourjois Radiance Reveal Concealer (Shade 01 Ivory)Bourjois Radiance Reveal Concealer vs Urban Decay Naked SkinZa mene je ovo prvenstveno korektor za podočnjake, tu se sjajno ponaša i ako možete da nađete nijansu za sebe, a pritom tražite kamuflažno sredstvo srednje pokrivne moći, topla preporuka za Bourjois Radiance Reveal. Puna cena za 7,8 ml je 1100-1200 dinara, a rok trajanja 6 meseci od datuma otvaranja.

Kako vam se čini Bourjois Radiance Reveal korektor? Da li biste mu dale šansu?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ana DRAMA 24/05/2016 at 10:04

  Kupila sam ga čim je došao i Hrvatsku i drago mi je da jesam :) Jedan je od boljih drogerijskih korektora koje sam probala <3

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 29/05/2016 at 16:53

   I ja sam ga uzela čim je stigao :)))) Da, baš je prijatno iznenađenje :D

 • Reply Oboji život 24/05/2016 at 10:28

  “Nije da mi je bio neophodan novi korektor, ali..” je priča i mog života :-D Zvuči odlično sve u vezi njega. Po slikama mi se čini da ima rozikast ton ili je do mog ekrana? Da se ne zalecem sa kupovinom jer će dodatno istaći moje crvenilo :-/

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 29/05/2016 at 16:59

   :D :D
   Jeste, rozikast/hladan ton je ova najsvetlija nijansa. Br 2 je toplija, ali i tamnija – treba nam bar još jedna nijansa :D

 • Reply Vesnaunb 24/05/2016 at 10:49

  Bas sam ga pre neki dan videla i odusevila se ambalazom! Bas mi je dobrodosla tvoja recenzija :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 29/05/2016 at 17:15

   Aha, baš su ga lepo spakovali :) Drago mi je ako je bila od pomoći <3

 • Reply beautyandbrains007 05/06/2016 at 00:28

  Tvoje prije i kasnije fotke su super i on stvarno dobro izgleda, ali se ja pribojavam ove nijanse..

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 08/06/2016 at 20:22

   Nijanse su zaista mogli odraditi bolje :/ Priželjkujem da prošire paletu, jer sve ostalo je tu :)

 • Reply Šminka je ljubav 07/06/2016 at 14:42

  Hm, jasno je da mi ne treba kao ni bilo šta drugo od šminke :-D ali ne znam ni da li bi mi skroz odgovarao, znam koliko žene vole HM korektor koji se meni baš pošteno uvlačio u borice. Moram da pohvalim fotografije :-)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 08/06/2016 at 20:29

   :D :D
   Hmmm, meni se HM korektor nije uvlačio u borice, ali kad bolje razmislim tada borice nisam ni imala (eh, srećna vremena!) :D Radiance Reveal je dosta drugačije teksture, nekako je prozračniji, nije mat i nema toliku pokrivnu moć…
   Hvala ti <3

  Leave a Reply

  Antispam kod *