Glambox decembar 2016 kutija kozmetike
Gelovi, kreme i losioni, Lice, Nega, Razno, Šminka, Telo

Decembarska GlamBox Kutija:
Sparkling December

Kutija puna kvalitetne kozmetike koja stiže pravo do vašeg kućnog praga zvuči kao vrlo primamljiva ideja, zar ne? Ukoliko ste zaljubljenik u kozmetiku, bjuti entuzijasta, ili prosto volite da budete u toku sa kozmetičkim novitetima, sigurna sam da ste već zapazili ovaj koncept. Decembarska GlamBox kutija je došla do mene ljubaznošću Glambox tima koji je ustupio na recenziju i pravo je vreme da sa vama podelim svoje utiske o ovomesečnom izdanju.

Verujem da većina već zna da je GlamBox kutija od 5 – 6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koja stiže na vašu adresu. Cena mesečne pretplate, tj. jedne kutije je 1299 dinara (troškovi kurirske dostave ulaze u ovu cenu) i moguće je pretplatiti se na 1, 3, 6 ili 12 meseci. Prilikom registracije na sajtu poželjno je popuniti upitnik, tj. napraviti lični profil o tipu kože i kose, kao i nekim generalnim kozmetičkim preferencijama, kako bi dobili kutiju sa proizvodima koji najviše odgovaraju našim navikama.

Glambox decembar 2016 kutija kozmetikeIdeja je zaista zanimljiva, a poseban “začin” predstavlja činjenica da proizvodi koji se nalaze u kutiji nisu poznati sve do same isporuke. Sa druge strane, kako se trudim da pažljivo biram kozmetiku, naročito praparativnu, bila sam svesna da postoji mogućnost da proizvodi neće odgovarati tipu i potrebama moje kože.

Naziv ovomesečnog izdanja je Sparkling December i možda sam potajno očekivala neke šljokičaste proizvode – lak za nokte, senku ili šimerasti losion za telo, ali izgleda da su se ovog decembra ljudi iz GlamBox-a više koncetrisali na zimsku negu kože. Tako su se u ovoj crvenoj kutiji od čvrstog kartona uglavnom našli preparativni proizvodi i to 3 full size i 5 travel/tester size proizvoda.

Dakle, 3 proizvoda u punoj veličini su: Nivea micelarna voda za normalnu kožu od 400 ml (550 rsd), Bioten Skinnergy Go Moist! krema za lice za suvu kožu (510 rsd) i Farmasi True Color ruž u nijansi 45 Bold Bordeaux (590 rsd).

Nivea micelarna vodaBioten Skinergy krema go moist suva kozaGlambox decembarU travel size, odnosno tester uzorcima su: Sabi Handmade Piling za lice 40 g (cena za 80 g je 350 rsd), Gerovital H3 Classic intenzivna krema za zrelu kožu 5 x 2 ml (cena za 50 ml – 1090 rsd), Ziaja Goat’s Milk dnevna krema za lice za suvu i borama sklonu kožu od 10 ml (50 ml – 569 rsd), Ziaja Svila gel za tuširanje 7 ml (cena za 500 ml 349 rsd) i Thalgo Hydra Marine 24h gel-krem za lice za normalnu i mešovitu kožu 3 ml (50 ml – 3690 rsd).

Sabi kozmetika piling Glambox decembar 2016Gerovital kozmetika kreme glambox kutija decembar 2016Ziaja kozmetika Srbija Goats Milk krema za liceziajaThalgo kozmetikaKao što vidite decembarska GlamBox kutija je bila prilično bogata i prostom matematikom dolazimo do računice da je i finansijski isplativa, vrednost dobijenih proizvoda premašuje iznos mesečne pretplate. Ipak, iako lično nisam popunjavala upitnik, ne mogu da se otmem utisku da su tri kreme namenjene suvoj/zreloj koži, te se postavlja pitanje koliko će osobe sa npr. masnom kožom biti zadovoljne… Zato, po mom skromnom mišljenju, momenat “personalizovane kutije” nije do kraja ostvaren. Jasno je da niko bolje od nas samih ne može izabrati proizvode za sebe, ali istovremeno ovakav “personalizovan” koncept u startu dobija vrlo široko značenje.

Kao neko ko ima mešovitu kožu, za mene će spomenute kremice ostati neiskorišćene, baš kao i Nivea micelarna voda jer sam u prošlosti imala negativne reakcije na Nivea proizvode za skidanje šminke, te ovaj put neću rizikovati. Sa druge strane, zahvaljujući ovoj kutiji imam priliku da isprobam dva brenda sa čijim proizvodima se nisam susretala do sada i čijem testiranju se veoma radujem – Sabi Handmade i Thalgo. Za mene je to možda i najlepši deo GlamBox servisa – otkrivanje novih, ne toliko popularnih proizvoda i brendova.

Kako vam se dopada decembarska GlamBox kutija? I kakvo je vaše mišljenje o bjuti kutijama?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marija 10/01/2017 at 11:14

  Nivea micelarna je toliko blaga da nije izazvala reakciju ni na mojoj (pre)osetljivoj koži. Verujem da se poverenje u brend gubi čim naiđemo na jedan proizvod koji nam ne odgovara, ali sam sigurna da bi sa njom bila prilično zadovoljna :-)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 23/01/2017 at 17:14

   Drago mi je da se pokazala dobro kod tebe i da ti odgovara :) Znam koliko je teško pronaći dobar proizvod koji neće izazvati reakcije na osetljivoj koži poput tvoje :)
   Poverenje u Niveu nisam izgubila, ali za lice već imam ustaljene i proverene proizvode, a što se tiče skidanja šminke sa očiju tu sam nažalost imala iritacije, tako da mislim da sa ovim konkretnim proizvodom neću rizikovati :)

  Leave a Reply

  Antispam kod *