Browsing Category

Kosa

Redken Hair Cleansing Cream Shampoo
Kosa

Šampon Za Dubinsko Pranje Kose
Redken Cleansing Cream

Ako pratite bjuti trendove sigurno vam nije promaklo da je šampon za dubinsko pranje kose proizvod koji se sve češće spominje kao efikasno rešenje za nataložene silikone i minerale iz tvrde vode. Dakle, ako vam kosa izgleda beživotno i teško, teme se brže masti, a provereni stari preparati ne daju jednako dobre rezultate kao nekad, možda je vreme da u svoju rutinu uvrstite jedan ovakav proizvod…

Pročitaj još

Tigi Bed Head After Party Smoothing Cream For Silky, Shiny, Healthy Looking Hair
Kosa

Tigi Bed Head After Party Krema Za Kosu

Nisam neko ko redovno koristi proizvode za stilizovanje kose. Svi koji me poznaju znaju da volim da budem pomalo čupava i da retko feniram, a još ređe peglam kosu. Istina, ona je prirodno prava, ali kada krene ovo hladno i vlažno vreme pa se jave antenice koje štrče u svim pravcima i kosa izgleda neuredno i čupavo – tada u priču uskače Tigi Bed Head After Party krema za kosu.

Pročitaj još

Kerastase Nutritive šampon, maska i zaštita kose od toplote
Kosa

Nega suve kose: Kerastase Nutritive – Šampon, Maska i Zaštita od toplote

Ovaj post već duže vreme odlažem jer svaki put kada krenem mnogo da hvalim proizvode, pomislim da bih možda mogla malo da se obuzdam jer postoji mogućnost da drugima neće biti toliko dobri… Već shvatate u kom će pravcu ići ova recenzija :) Za moju kosu, Kerastase  šampon, maska i sredstvo za zaštitu od toplote iz Nutritive linije su nešto najbolje što sam do sada probala i pokušaću da vam što više približim efekte koje dobijam sa njima.

Pročitaj još

Nega kose na letovanju
Kosa

Moja nega kose na letovanju

Danas vam pišem o nekoliko proizvoda namenjenih nezi kose koje sam ponela sa sobom na more. Sunce, so, tragovi kreme za sunčanje, sve su to faktori koji utiču na kosu i sa kojima se borim sa manje ili više uspeha.

Pročitaj još

Kerastase Discipline Balzam za kosu
Kosa

Kerastase – Discipline Fondant Fluidealiste

Kerastase Discipline linija se pojavila upravo kada sam tražila rešenje za svoju neposlušnu i beživotnu kosu. Čitala sam o proizvodima kao opčinjena i samo klimala glavom. Zvučalo je kao da opisuju trenutne probleme moje kose i nude sve ono što meni treba. Malo sam se dvoumila koji proizvod iz ove linije da naručim, ali odluka je pala na regenerator. S obzirom na to da na netu nije bilo ni jedne recenzije ovog proizvoda u vreme kada sam ga naručivala, to je bila čista kocka, ali eto, morala sam. Sada, kada sam ga skoro potrošila vreme je da napišem svoje utiske o njemu.

Pročitaj još