Too Faced Better Than Sex Mascara
Lice, Šminka

Too Faced Better Than Sex Maskara

Koliko god maskara da probam, uvek mislim da možda tamo negde postoji neka bolja. Neka baš za mene, za moje trepavice savršena. Ona koja će mi dodati malo na dužini, a nešto više na volumenu. Držaće trepavice uvijene ceo dan i neće se kruniti. Neće mi iritirati oči i skidaće se standardnim uljanim sredstvom. Too Faced Better Than Sex maskara je blizu toga, oh, veoma blizu…

Too Faced Better Than SexAmbalaža je klasična Too Faced – u kartonskoj kutijici sa dosta natpisa i obećanja krije se girly, roze tubica sa reljefnim slovima. 8 ml maskare je obogaćeno peptidima (za intenzivnu crnu boju) i ekstraktom senegalske akacije koja neguje, uvija i daje volumen trepavicama.

Inovativna četkica o obliku peščanog sata nije baš mala ali, iz mog iskustva, takve su obično dobre za postizanje volumena. Formula je nešto gušća, voskastija, a boja je crna, baš crna.

Too Faced Better Than Sex MaskaraToo Faced kaže da sa jednim slojem ove maskare dobijamo pune, produžene i definisane trepavice. Sa dva – uvijene i dramatične. Sa tri – ogromne, multidimenzionalne trepavice. E pa, prilično su u pravu.

Na mojim sasvim prosečno dugim i gustim (a bogami i dosta ravnim) trepkama prvi sloj maskare daje dužinu, malo volumena i dobru dozu uvijanja. Dosta cik-cak pokreta uz povlačenje četkice ka vrhovima trepavica je neophodno kako bih dobila finu definiciju i izbegla slepljivanje. Sa drugim slojem volumen je mnogo bolji, trepavice su još crnje i uvijenije. Po mom mišljenju, sa dva izgledaju dosta dramatično i naglašeno, pa tri sloja nisam ni probala da nanesem.

Too Faced Better Than Sex MaskaraZbog mojih ravnih trepavica gotovo uvek posegnem za uvijačem, ali ovo je, čini mi se, prva maskara za koju mogu da kažem da mi se više dopada efekat koji daje kada ne koristim uvijač. Too Faced Better Than Sex mi tako lepo otvori pogled i podigne trepavice da nema potrebe za dodatnim uvijanjem, a efekat traje dok je ne skinem.

A skida se prosečnom brzinom standardnim dvofaznim skidačima šminke. Ne kruni se, ali kao i većina nevodootpornih maskara na meni, posle nekoliko sati hoće da se razmrlja u spoljašnjem uglu oka. Prilikom smejanja trepavice na tom delu mi dodiruju kožu i omekšaju svaku maskaru, pa tako i ovu. No, ako inače nemate tih problema sa maskarom, ne verujem da će to biti slučaj ni sa ovom.

Inače, ovo je maskara koju sam nekoliko puta pokušavala da slikam na očima, ali čini mi se da ni jednom fotografijom ne mogu baš da dočaram pravi efekat i dramatičnost koju dobijam. Prilažem tri fotografije mog pogleda ispod obrva (slikano je pre jutarnje kafe, do not judge) :) Na prvoj nemam maskaru, na drugoj je jedan sloj, a na trećoj dva sloja (za bolju rezoluciju i uvećan prikaz kliknite na fotografiju).

Too Faced Better Than Sex Maskara SwatchAko se ja pitam, ovo je jedna dobra maskara po svim stavkama, a volumen i uvijanje trepavica su ono što se na mojim očima najviše vidi. Preporučila bih je svima, a naročito devojkama koje još uvek ne koriste uvijač, uz Better Than Sex maskaru verovatno im neće biti ni potreban.

Cena full size Too Faced Better Than Sex Maskare je oko 3000 dinara za 8 ml. Često se njena mala verzija može naći u okviru setova, a trenutno je dostupna i u novogodišnjem mini izdanju – u obliku ukrasa za jelku. Cena za ovu mini pojedinačnu maskaru (sa slike dole) je 1390 dinara.

Too Faced Better Than Sex Christmas EditionKako vam se dopadaju efekti Better Than Sex maskare? Koje osobine mora da poseduje vaša savršena maskara?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Oboji život 01/12/2015 at 12:32

  Od maskare očekujem najviše. Dužinu, volumen, da se ne preslikava…Retko kad pronađem sve u jednoj. A ova maskara je definitivno jedna od onih čiju kupovinu planiram već dugo vremena, a tvoje fotografije me teraju da to bude još danas :-)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 02/12/2015 at 20:40

   E, pa dobro si rekla :) Stvarno retko kada pronađem sve u jednoj maskari, jer realno mojim trepavicama i treba sve :D
   Ako probaš – javi utiske! :)

 • Reply sparklygoddess 01/12/2015 at 16:51

  Ovo je moja omiljena maskara! Vredna je svakog dinara i zaista mi jedina da super dramaticne trepvice, tako da nemam potrebu da koristim ajlajner ili kreon da privucem dodatnu paznju :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 02/12/2015 at 20:48

   Aha, baš lepo istakne oči i nekako otvori pogled :D
   Ako se ja pitam, opravdala je hype :)

 • Reply Tatjana 03/12/2015 at 12:39

  Toliko je hvale i zelim da je probam! Dobro je da ima mini verzija koja ostavlja prostora da se zaljubimo ili ne :-) !

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 08/12/2015 at 11:41

   Baš zato sam i napomenula te mini verzije :) Traju one sigurno 2-3 meseca, tako da su u suštini isplative i praktične :D

 • Reply Šminka je ljubav 15/12/2015 at 21:46

  Što se mene tiče, ovo je THE maskara, najbolja maskara koju sam koristila i to u svakom pogledu. Saosećam po pitanju muka sa fotografisanjem maskare, nikad na fotografijama nema toliko drame koliko ima uživo

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 16/12/2015 at 15:26

   Upravo! Realan efekat maskare na mojim trepavicama mi je najteže da uslikam… drame na fotkama nigde :D

 • Reply Liv 29/12/2015 at 19:49

  Ja moram da oftopikujem :) obrve su ti savrsene!

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 29/12/2015 at 20:09

   Jao Liv, hvala mnogo! <3 Ovde su u au naturel izdanju :D

  Leave a Reply

  Antispam kod *