Tom Ford Lip Color Spanish Pink - MyBeautyColumn.com
Lice, Šminka

Tom Ford Lip Color Spanish Pink

Još od ranog proleća uživam u malom kozmetičkom luksuzu – Tom Ford Spanish Pink karminu. Savršena nude nijansa za svetliji ten je bila ljubav na prvi pogled, a svako sledeće korišćenje je učvrstilo njegov status jednog od najlepših ruževa u mom neseseru.

Tom Ford Lip Color Spanish Pink Nude LipstickPored izuzetnih parfema i kontroverznih reklamnih kampanja za iste, Tom Ford u beauty svetu polako postaje poznat i po svojoj liniji dekorativne kozmetike koju odlikuje svedenost, elegancija i minimalizam. Sve to važi i za Lip Color ruževe. Na prvi pogled ostavljaju dojam čištog luksuza, a utisak pojačavaju nesvakidašnji sastojci poput brazilskog murmuru maslaca i ulja cveta kamilice. I cena im je prilično luksuzna – 50 evra za 5 grama, što ovaj karmin čini ubedljivo najskupljim u mojoj kolekciji.

Tom Ford Lipstick Spanish PinkKada su u pitanju ruževi, ponuda brenda Tom Ford Beauty je zaista puna prelepih nijansi različitih završnica i tekstura (na zanimljiv način su prikazane na zvaničnom sajtu gde možete steći utisak kako izgledaju), a Lip Color liniju odlikuju intenzivna pigmentacija, kremasta tekstura i suptilan miris vanile sa Madagaskara.

Tom Ford Lip Color - Spanish PinkSpanish Pink je jedna od onih “kameleon” nijansi. Pripada grupi nude karmina sa izraženim roze-breskvastim tonom i mikroskopski sitnim sjajnim česticama. Na mojim usnama topli, breskvasti ton je prisutniji, dok se sjajne čestice ne vide. Završnica je satenska, a pigmentacija na zavidnom nivou – u jednom premazu dobija se puna boja. Olovka nije neophodna, ruž se ne razliva i lagano se aplicira, delimično i zbog svoje boje. Tekstura je divna, karmin klizi, nema osećaja zatezanja, ali ni hidriranja usana. Kada je u pitanju postojanost, rekla bih da može da se drži na usnama sve do konkretnog obroka. Piće i laganu hranu će izdržati, malo će izbledeti, ali ništa drastično.

Tom Ford Spanish Pink Swatch & ReviewEvo kako izgleda juče uslikan. Usne nisu u najboljem stanju, ali mislim da nije mnogo istakao suvoću sa kojom se borim ovih dana. Jedino što mi upada u oči je što se čini da je na nekim mestima naglasio fine linije usana, dok kada ga uživo gledam uopšte nemam taj utisak.

Tom Ford Lip Color Spanish Pink SwatchGeneralna ocena je da je ovo divan i kvalitetan ruž počev od dizajna ambalaže, preko mirisa pa sve do teksture i osećaja na usnama. Nijansa je prelepa i smatram da mi dobro stoji, pa je i sa te strane pun pogodak. Na kraju ću zaključiti da sa Tom Ford Spanish Pink karminom dobijate upravo ono što očekujete od luksuznog komada kozmetike – uživanje za sva čula.

Kako vam se čini ovaj Tom Ford ruž? Imate li svoj idealan nude karmin?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply vesna unb 20/09/2016 at 14:43

  Fantazija!!!

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 27/09/2016 at 18:52

   O da! :D

 • Reply Anonymous 23/09/2016 at 12:36

  Kakav luksuz u malenom pakovanju! Nijansa je super, ali pakovanje sa elegancijom ostavlja bez daha! :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 27/09/2016 at 18:58

   Stvarno su dobro uradili dizajn, jednostavno i elegantno :D

  Leave a Reply

  Antispam kod *