Artdeco All In One Mascara
Lice, Šminka

Artdeco All In One Maskara

Kako kozmetička industrija napreduje i formule proizvoda postaju sve bolje, lako je upasti u zamku da se uvek traži i proba nešto novo, pritom zaboravljajući na stare favorite. Artdeco All In One maskara je jedna od onih koje sam veoma volela pre nekoliko godina a onda, isprobavajući druge, zaboravila na nju, sve do pre dva meseca…

U jednostavnoj crno-srebrnoj ambalaži dolazi 10 ml maskare, a puna cena joj je 1800-1900 dinara. Četkica je nešto duža, sa kraćim ali gusto raspoređenim čekinjama, a boja prava crna. Formula je fina, u početku nešto vlažnija, ali kako vreme prolazi čini mi se sve jednostavnija za rad (ili sam ja prosto navikla na nju :)).

Artdeco All In One MascaraProizvođač navodi da se radi o dugotrajnoj maskari koja daje volumen i oblikuje trepavice, a ja bih rekla da upravo to i radi. U jednom sloju postižem definiciju, zadovoljavajuće podizanje i produžavanje. Volumen je primetan, naročito ako stavim da taj prvi sloj bude malo jači tj. više puta pređem po trepavicama, ne vraćajući četkicu ponovo u tubu od maskare. Uz cik-cak poteze od korena ka vrhu trepke sasvim dobro izgledaju, nisu previše slepljene i dobiju malo na “drami”.

Drugi sloj ume da slepi trepavice, a da bih taj neželjeni efekat minimizovala sačekam da se prvi sloj u potpunosti osuši. I dalje je potrebno paziti prilikom nanošenja, a možda ne bi bilo loše imati u blizini jedan od onih češljića za raščešljavanje trepavica. Svako novo prelaženje četkicom čini da trepke izgledaju punije i još crnje, a moje oči postaju istaknutije.

Evo kako All In One izgleda na meni, bez  korišćenja četkice za raščešljavanje i uvijača. Na prvoj fotografiji je moje oko bez maskare, na drugoj sa jednim jačim slojem, a na poslednjoj sa dva sloja. Za detaljniji prikaz, klik na fotografiju.

Artdeco All In One Mascara SwatchArtdeco All In One Mascara SwatchUvijenost dobro drži tokom celog dana, ali imajte u vidu da će trepavice na dodir biti nešto kruće, ali ne i teške. Kada je u pitanju postojanost, ovo je zaista dugotrajna maskara i jedna od retkih koja se ne razmazuje čak ni na mojim trepavicama, što mi se posebno dopada. Možda baš zbog toga ne spada u grupu laganih za skidanje, iako nije vodootporna. Naravno, sva sredstva na bazi ulja će je uspešno otkloniti, ali sa micelarnim vodama treba nešto više truda nego inače.

Artdeco All In One MascaraDa zaključim, Artdeco All In One maskara na mojim trepavicama radi upravo ono što obećava, a rekla bih i da se ne suši brzo, jer nakon dva meseca gotovo je ista kao na početku. Uz malo pažnje pri nanošenju uspevam da postignem efekat kojim sam zadovoljna, a kako je i po pitanju postojanosti ispunila moja očekivanja, jasno je da od mene dobija preporuke.

Koju maskaru koristite u poslednje vreme i koju planirate sledeću da probate?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Lena Novitz 26/04/2016 at 09:43

  Odlična je recenzija!!! Nisam je isprobala, ali jesam gomilu drugih artdeco proizvoda. Kako se sa maskarama trenutno jurim po kući, i na svakom ćošku imam po jednu, sačekaću sa eventualnom kupovinom ove. Trenutno stavljam Make Up For Ever Escessive Lash, i tako se lako postigne wow efekat da nemam reči. Baš mi se sviđa, a pritom ne volim uopšte onakve kratke četkice koje nisu silikonske :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 28/04/2016 at 17:28

   Hvala <3 E pa sad me opasno mamiš da otvorim i MUFE, a rekla sam nema više otvaranja nove maskare dok ova ne bude pri kraju, uh… :DDD

 • Reply Ana DRAMA 26/04/2016 at 11:12

  Recenzija i fotke su za svaku pohvalu <3
  Dugo sam gledala ovu maskaru, ali nikako se nisam usudila kupiti ju jer sam po pitanju maskara dosta izbirljiva i ne volim ih kupovati na slijepo. Ovo je prva recenzija ove maskare koja mi se dopada i uvjerila me je da je zaobiđem. Naime, ja sam jedna od onih koje vole maskare koje lijepo razdvajaju trepavice, ne otežavaju ih, mrvicu produže (imam relativno duge trepavice) te daju malo volumena i mislim da s ovom ne bih bila zadovoljna :/
  Već neko vrijeme koristim Lancome Volume-a-porter i ona je najbliža onome što tražim tako da joj do daljnjega neću tražiti zamjenu :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 28/04/2016 at 17:34

   Hvala Anči <3 <3 <3
   Maskare su, uz parfeme, skroz individualna stvar, tako da mi je potpuno jasno da ova nije ono što ti tražiš :) Svejedno, drago mi je da sam ti olakšala odluku :DDD

 • Reply Alexis 30/04/2016 at 23:45

  Ova maskara mi se mnogo dopada i to što produžuje trepavice. Svaka čast za fotografije predivne su :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 06/05/2016 at 21:48

   Na mojim trepavicama napravi finu razliku :) Hvala Alexis <3

 • Reply Oboji život 24/05/2016 at 10:39

  Na tvojim trepuskama divno izgleda :-) Ali ovih dana sam u potrazi za dobrom maskarom koja ne zahteva sušenje izmedju dva sloja. Nekako, što sam starija sve češće se šminkam na brzinu, nažalost. A one maskare koje ispunjavaju moje kriterijume po pitanju dužine i volumena trepavica zahtevaju baš dosta strpljenja prilikom nanošenja. Evo nisam pametna. Javi ako imaš preporuku :-)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 29/05/2016 at 17:14

   Stvarno sam zadovoljna efetkom koji daje <3
   Teško mi je da se setim neke koja brzo ili u jednom sloju daje dobar i volumen i dužinu, obično moram da nadogađujem kako bih dobila oboje :/ Ipak svaka maskara bolje izgleda na mojim trepkama sa dva sloja :D

  Leave a Reply


  3 + = 4