Nuxe Reve de Miel Ultra Nourishing Lip Balm
Lice, Nega

Nuxe Reve De Miel Balzam Za Usne

Hladno vreme traži posebnu negu kože, kose i usana, a sve mi se čini da na ovo poslednje lajlakše zaboravim. Ove zime u pomoć mi je priskočio hvaljeni Nuxe Reve de Miel balzam za usne, trenutno jedan od najpopularnijih Nuxe proizvoda.

Nuxe Reve de Miel Ultra Nourishing Lip BalmMoje usne ne spadaju u izrazito suve i retko pucaju, ali suv vazduh u prostorijama, vetar, kao i nedovoljno hidriranje organizma povremeno dovedu do toga da im je potrebna jača nega. Već godinama unazad ne očekujem čuda od mazalica tipa Labello, već tražim nešto što bi moglo zaista da obnovi usne, a ne samo formira zaštitini film. U početku mi se činilo da će Reve De Miel biti samo još jedan solidan proizvod, ali što sam ga više koristila, sve mi se više dopadao.

Nuxe Reve de Miel Ultra Nourishing Lip BalmU teškoj teglici od matiranog stakla krije se 15 grama gustog balzama citrusnog mirisa. Tekstura bi se u jednoj reči mogla opisati kao – bogata. Masnjikava, ali istovremeno lagana, ostavlja utisak da neguje a ne samo stoji na usnama. Posle neka tri meseca primetila sam da tekstura postaje blago zrnasta, tj. da u balzamu ima poneko zrnce koje liči na sitan šećer (moja pretpostavka je da je to zbog visokog procenta karite maslaca u sastavu koji ume ponekad da postane grudvast), ali mi ne smeta niti me sprečava da ga svakodnevno koristim.

Nuxe Reve de Miel Ultra Nourishing Lip BalmZavršnica mu nije mnogo sjajna što ga čini odličnom pripremom za neke suvlje ruževe, namazani preko tankog sloja ovog balzama ne menjaju svoj finiš. Nošen samostalno usne učini mekšim, sočnijim, gotovo baršunastim. Ostavlja prijatan osećaj, ne razliva se preko ivice i ne mora se aplicirati na svakih pola sata.

Nuxe Reve de Miel Lip BalmNuxe Reve de Miel uglavnom koristim dok sam u kući. Za nošenje u torbi nije praktičan, kako zbog težine ambalaže tako i zbog nehigijenskog načina apliciranja. Kao deo noćne nege postao je obavezan, čini mi se da mi lepo regeneriše usne ali ne smem sa sigurnošću da kažem da bi zalečio baš i najteže oblike ispucalih i bolnih usana.

Nuxe Reve de Miel Ultra Nourishing Lip Balm IngredientsNa pakovanju piše da je trajnost balzama šest meseci od dana otvaranja, ali iskreno ne verujem da može da se potroši u tako kratkom roku. Ja ga imam osam meseci i tek sam na pola teglice, a nema dana da ga ne namažem bar jednom. S druge strane, to ga donekle čini isplativim. Zbog dobre nege, finog sastava, sporog trošenja i velike gramaže, mogu da ga preporučim gotovo svima, a meni polako postaje jedan od omiljenih proizvoda za negu usana ikad. Cena Nuxe Reve de Miel balzama za usne je 1100-1200 dinara za 15 grama.

Kako vam se čini Nuxe medeni balzam? Koja mazalica za usne je vaš favorit ove zime?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Fifty And Polished 12/01/2016 at 13:33

  Zna;i zaista nema smisla sto Nuxe-a nema u Makedoniji, toliko ceo internet bruji o njihovim prizvodima…Ne koristim balzame za usne (imam ih , ali ioz nekih razloga ih uvek zaboravim-stavim okolocni krem na usne). Medjutim, toliko je lepih stvari napisano o ovom balzamu (ukljucujici i ovaj post), sto cu ga nabaviti svakako

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 12/01/2016 at 18:33

   Ovo im je baš popularan proizvod, kažu da se svakih 28 sekundi negde u svetu proda jedan Reve de Miel :)
   Nisam osoba koja će olako da koristi neke velike epitete pri opisu proizvoda, ali ovde imaju smisla, tako da definitivna preporuka za njega :D

 • Reply Marina Sweet About Me 12/01/2016 at 13:52

  Imam ga i obožavam ga. Jako mi se sviđa njegova gusta tekstura i stvarno odlično njeguje usne, meni je pomogao kod ljuštenja usana. Također ga koristim prije spavanja, kao što si rekla, nije baš praktičan za nošenje uokolo. Divan proizvod <3

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 12/01/2016 at 18:34

   Znači pomaže i kod ljuštenja usana, odlično! :D Slažem se, divan <3

 • Reply Nikolina recommends 12/01/2016 at 14:29

  Pre nekoliko dana sam ga slučajno ostavila u sobi, mama je odmah počela da se buni što nije u kupatilu da i ona može da ga koristi. :D :D Odličan je stvarno! :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 12/01/2016 at 18:36

   Sjajno! :D :D Onda u svaku prostoriju po jedan Reve de Miel ;DDD

 • Reply Šminka je ljubav 12/01/2016 at 14:49

  Od popularnih mazalica za usne mislim da mi je ostalo još samo ovu da probam samo nikako da naletim na nju, baš se brzo rasproda. Moram da utvrdim da li mi je bolja od EOS-ića :-)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 12/01/2016 at 18:44

   Znam tačno o čemu pričaš jer sam za mojim primerkom intenzivno tragala mesec dana :) Naravno da treba da utvrdiš :D
   Kod mene je Nuxe u kući, a EOS u torbi i moram priznati da sam baš zadovoljna stanjem usana :)

 • Reply Oboji život 12/01/2016 at 16:15

  Sastav mu je fantastičan :-D I još citrusni miris. Divno <3 Ja sam ove zime izmešala nekoliko proizvoda za negu, ali usne i dalje suve… Nekad ni kozmetika nije svemoćna…Pogotovu kad popiješ čašu vode na dan. :-)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 12/01/2016 at 18:52

   Marija, ponovo mi čitaš misli :D Vremenom sam shvatila da mi ni vetar, ni oblizivanje ne isuši usne toliko koliko dehidriranost… kod mene je to baš izraženo pa se trudim da dnevno pijem onih propisanih 1,5 l vode :)

 • Reply Lena Novitz 12/01/2016 at 17:17

  Nikako da ga uzmem. Probala sam ga još na promociji odavno, ali pored svih silnih balzama za usne koje imam u svakom trenutku, ovaj ne stiže na red. EOS jako volim :)
  Fotografije su savršene <3

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 12/01/2016 at 18:54

   Znam, znam, balzami se tako lako nakupe :D I ja zavoleh EOS zahvaljujući tebi <3
   Hvala Leno, hvala :***

 • Reply Alexis 13/01/2016 at 23:37

  Već duže vremena želim da ga probam, ali mi se nekako ne daje 1100 dinara za balzam. Svi ga hvala kako neguje, jedino što mi se ne dopada jeste način apliciranja. Inače sjajan post. :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 16/01/2016 at 15:06

   Način aplikacije nameće isključivo kućnu upotrebu, mada mislim da postoji i varijanta u stiku, samo ne znam da li je ima kod nas :) Hvala Alexis! :*

 • Reply Iva 14/01/2016 at 20:14

  Obožavam ovaj balzam. Spas za ove polu hladne dane. :)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 16/01/2016 at 15:07

   E baš to, namažem ga i mirna sam i kada je zima ili duva :)

  Leave a Reply


  6 + = 7