Browsing Category

Nega

Glambox decembar 2016 kutija kozmetike
Gelovi, kreme i losioni, Lice, Nega, Razno, Šminka, Telo

Decembarska GlamBox Kutija:
Sparkling December

Kutija puna kvalitetne kozmetike koja stiže pravo do vašeg kućnog praga zvuči kao vrlo primamljiva ideja, zar ne? Ukoliko ste zaljubljenik u kozmetiku, bjuti entuzijasta, ili prosto volite da budete u toku sa kozmetičkim novitetima, sigurna sam da ste već zapazili ovaj koncept. Decembarska GlamBox kutija je došla do mene ljubaznošću Glambox tima koji je ustupio na recenziju i pravo je vreme da sa vama podelim svoje utiske o ovomesečnom izdanju.

Pročitaj još

Caudalie Make-Up Removing Cleansing Oil Review
Lice, Nega

Caudalie Ulje Za Skidanje Šminke

U zadnje dve godine počasno mesto u mom srcu, kupatilu i rutini nege zauzimaju ulja i balzami za čišćenje lica. Iskreno govoreći, više ne mogu da zamislim uklanjanje šminke na drugačiji način. Kako u poslednje vreme imam lepo iskustvo sa Caudale kozmetikom, bio je logičan sled događaja da probam i njihovo ulje za skidanje šminke.

Pročitaj još

EOS Lip Balms: Strawberry Sorbet, Sweet Mint & Blackberry Nectar - Review
Lice, Nega

EOS Balzami Za Usne:
Strawberry Sorbet, Sweet Mint & Blackberry Nectar

Eos balzami za usne do sada nisu dobili mnogo prostora na blogu iako su proizvod koji u poslednjih godinu dana konstantno imam kod sebe. Priznaću da su me u početku odbijali svojom “izvikanošću”, ali nakon podužeg testiranja mogu reći da sam postala ljubitelj ovih simpatičnih loptica, uz napomenu da mi nisu sve arome jednako drage…

Pročitaj još