Essie In Stitches Nailpolish Review & Swatches
Nokti, Telo

Essie In Stitches Lak Za Nokte

Ponovo vam pokazujem jos jednu jesenje-zimsku Essie nijansu, mislim da već znate koliko volim ove lakove. Kada sam u radnji uvek zastanem pored njihovog štanda tražeći neku posebnu, još uvek neisprobanu boju, a u jednoj takvoj potrazi naišla sam na Essie In Stitches lak za nokte…

Essie In Stitches lak za nokte se prvi put pojavio u jesen 2010. i od tada je deo stalne postavke Essie lakova. Nijansom je pravi kameleon, što ćete videti iz sledećih fotografija, i ja bih ga opisala kao prigušenu ciglasto crvenu sa malo smeđih tonova. Takođe, vrlo česta asocijacija na njegovu boju mi je i gusti sok od jagode. :)

Prekriva nokatnu ploču u dva sloja i na mojim noktima ume da opstane i do pet dana. Lako se maže, formula je jako dobra i ima određen sjaj, te može da prođe i bez nadlaka. Sve u svemu, lak za preporuku ukoliko volite ovakve crvenkaste nijanse sa twistom.

Evo kako Essie In Stitches lak za nokte izgleda u dva sloja bez nadlaka na dnevnom svetlu…

Essie In Stitches Nailpolish Review & Swatches… i sa nadlakom u dubokoj senci.

Essie In Stitches Nailpolish Review & SwatchesNalazim da se vrlo često ovaj mališa poredi sa veoma popularnim Essie Angora Cardi lakom, pa evo i uporednog svoča. Rekla bih da dok su u bočicama mogu donekle zaličiti jedan na drugog, ali na noktima se veoma razlikuju. In Stitches je nešto svetliji, sa veoma izraženim ciglastim tonom, dok Angora Cardi ima tamniji ljubičast ton.

Essie In Stitches vs Essie Angora CardiEssie In Stitches vs Angora CardiCena Essie lakova je oko 900 dinara za 13,5 ml i mogu se kupiti u DM i Lilly drogerijama.

 Kako vam se čini Essie In Stitches lak za nokte? Koje lakove za nokte nosite u ovom periodu?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lena Novitz 13/12/2016 at 14:15

  Divan lakić, divna ti <3
  Nemam ovaj, a baš je lep :) trenutno nosim merino cool, tako mi je sav muljav i super za ovo doba :D

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 23/01/2017 at 16:46

   <3 <3 <3
   Merino Cool je zaista divan :)

 • Reply Katarina 24/12/2016 at 18:52

  Na osnovu prve fotografije sam pomislila zašto ovaj ne bi bio divan i za leto, ali na sledećim fotografijama se videla bolje boja koja ipak jeste za ovo doba ;)

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 23/01/2017 at 16:50

   Na fotografijama u bočici nekako izgleda svetlije, verovatno je do mog osvetljenja :( Na noktima se lepo vidi prava boja i u pravu si, baš je za ovaj period :)

 • Reply Marija 10/01/2017 at 11:08

  Wow, obožavam ove boje koje se transformišu. Izgleda mi kao lak koji bih kombinovala sa debelim zimskim dzemperom. :-) Ja sam ušla u svoju klasičnu fazu, pa se vrtim oko crvene i crne.. Baš si me podstakla sad da se prebacim u neki “šareniji” mod :-D

  • My Beauty Column
   Reply My Beauty Column 23/01/2017 at 16:55

   Evo baš napisah da u bočici izgleda nešto svetlije nego na noktima. Jeste boja za džempere i kapute :)
   Vidiš, crni lak baš duuugo nisam nosila, mogla bih da mu se vratim :D

  Leave a Reply


  − 2 = 7